Sportmassage

Steeds meer mensen ontdekken dat sporten en bewegen leuk en belangrijk is. Het geeft je een tevreden gevoel en heeft een gunstig effect op je gezondheid. Maar soms kan bewegen spierpijn en blessures veroorzaken waardoor je niet meer verder kunt sporten. Een bezoek aan een sportmasseur kan dan veel blessureleed voorkomen.

Vanuit de fysiotherapie vinden wij het voorkomen van blessures belangrijk. Papegaaij en Tegelaar gaat daarom haar dienstverlening uitbreiden met professionele sportmassage en is een samenwerking aangegaan met Henry Paassen Sportmassage.

Henry Paassen stelt zich voor

Ik ben Henry Paassen, 46 jaar en woon met mijn gezin in IJsselmuiden. Ik ben een gediplomeerd sportmasseur en lid van het Nederlands Genootschap van Sportmassage (NGS). Als zelfstandig sportmasseur behandel ik sporters maar ook mensen met klachten die zijn ontstaan tijdens werk of in de thuissituatie.

Voor een betere prestatie en een sneller herstel

Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures. Een ontspannende massage zorgt ervoor dat je zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt en sneller herstelt na inspanning. Maar een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. Ik adviseer je ook over gezond en veilig sporten en begeleid je voor, tijdens en na het sporten. Door het toepassen van elastische tapetechnieken ontstaat een sneller herstel zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Mijn behandeling is erop gericht om jou als sporter zo optimaal mogelijk te laten bewegen.

Sportevenementen

Een sportmasseur begeleidt ook sportevenementen en verleent eerste hulp bij (sport)ongevallen. Je treft mij aan bij Nevobo volleybaltoernooien, de Halve Marathon van Zwolle, het NK steppen en de 32 van Kampen. Ook ben ik coördinator van het medisch team van Weissensee4kids. Dit is een organisatie die jaarlijks met een grote groep schaatsers afreist naar de Weissensee en hier geld  bij elkaar schaatst voor het goede doel. In mijn vrije tijd volg ik bijscholingsavonden en ben ik actief als badmintonspeler en mountainbiker.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Dat kan, bel of mail gerust.

Henry Paassen Sportmassage

Zeegravensingel 88
8271 KM  IJsselmuiden

e-mail: henry.paassen@gmail.com
tel: 06 – 13 73 84 69
twitter: @henrypaassen