Afspraken – Fysiotherapie Papegaaij & Tegelaar – Kampen
Header afbeelding
Welkom bij Fysiotherapie Papegaaij & Tegelaar

Afspraken

U kunt zich natuurlijk telefonisch of persoonlijk aanmelden voor een afspraak, maar via het tabblad ‘inschrijven’ kunt u ook contact met ons opnemen via deze site. Dit kan op verwijzing van een arts maar kan ook zonder verwijzing. Als u geen verwijzing heeft, zal er tijdens de eerste afspraak een screening plaatsvinden om te beoordelen of uw klacht door ons behandeld kan of moet worden. Zo nodig wordt daarna een afspraak gemaakt voor verdere behandeling.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 038-3324407. Bij afwezigheid kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.
Uw naam, telefoonnummer en eventuele voorkeur voor dagen, uren en/of therapeut worden door ons genoteerd. Voor de eerste afspraak wordt u door ons telefonisch benaderd.

Zijn er wachtlijsten?

Uiteraard proberen wij de wachttijden zo kort mogelijk te houden maar de zorgvraag is momenteel groot. Indien uw behandeling spoed vereist, wordt u met voorrang ingepland. Dit gebeurt meestal op verzoek van de huisarts.

Wat neemt u mee?

Bij uw eerste bezoek zullen we u vragen om een geldig legitimatiebewijs en eventueel een verwijzing van de arts mee te nemen. Het is plezierig wanneer u een badlaken meeneemt.

Openingstijden

Onze praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur.  Op maandag-  en dinsdagavond wordt er tot 21.00 uur doorgewerkt en op zaterdagmorgen kunt u op afspraak ook bij ons terecht voor fysiotherapie.