Stoelmassage

Vanaf heden zijn wij een overeenkomst aangegaan met Ina de Wilde als stoelmasseuse.

Van oudsher was massage een belangrijke peiler van de fysiotherapie.
In de loop van de jaren is de fysiotherapeut zich echter steeds meer richten op actieve behandelvormen (training, oefentherapie). Hiermee is de massage een beetje uit ons vak gegleden. Dat neemt niet weg dat massage heel zinvol kan zijn.

Wij willen als fysiotherapiepraktijk dan ook graag massage aan blijven bieden. Stoelmassage is geen onderdeel van de fysiotherapie en valt niet onder de vergoedingsregeling van de zorgverzekeraars.

Ina de Wilde gaat gebruik maken van onze behandelkamers voor het geven van stoelmassage. Ina heeft sociale psychologie gestudeerd en heeft een opleiding gedaan als stoelmasseur. Tevens geeft zij voor de gemeente Kampen bewegingslessen voor ouderen. Ook op dat vlak vullen wij elkaar aan.

Stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen. De behandeling duurt 20 of 40 minuten en wordt gegeven door de kleren heen op een speciaal ontworpen stoel, die het lichaam optimaal ondersteunt.
Door stoelmassage circuleert uw bloed beter en wordt spanning en stijfheid in de spieren verminderd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam weer in balans komt.

Voor informatie en/of een afspraak kunt u contact opnemen met:

Stoelmassagepraktijk Ina de Wilde

Telefoon:        038-3325398
E-mail:            inadewilde@hotmail.com
Voor informatie over stoelmassage: Hier